Hoppa till sidans innehåll

Nytt år, nya tag!

01 JAN 2017 17:51
Det har slagit om till 2017 och det är dags att ta nya tag. Året kommer att erbjuda mycket träning, renoveringar av banor, och flera stora tävlingar. Den 5e Januari drar vi igång luftgevärsträningarna igen.
  • Uppdaterad: 02 APR 2017 10:09

År 2016 har gett en uppsving av aktivitet i klubben med många nya ansikten som vi hoppas är här för att stanna. För alla träningssugna så drar vi igång luftgevärsskyttet redan den 5e Januari.

2017 kommer att erbjuda massor med träning, nya utmaningar och god gemenskap. På grund av förändringar i regelverken har vi en hel del stora renoveringar att genomföra på Stockkumla och vi hoppas att så många som möjligt kan vara med och hjälpa till. 

Vi ska även anordna ett gäng större tävlingar där vi kommer att behöva assistans både från våra egna medlemmar men även från andra närliggande klubbar. Det är JSM, Sport SM 300m och GP-finalen som står på agendan.

Året börjar snabbt med tävlingar och redan den 14e Januari ordnar vi med distriktsfinal i Skyttiaden hos oss där två skyttar kvalificerat in sig från klubben. Men dagen efter så är det Björksta Open som gäller där vi kommer att bli fler deltagare än vi varit på många år från Västerås! Vi hoppas att de som är iväg på sin första tävling här får mersmak och hänger med även till Eskilstuna och Sala senare i månaden.

Gott nytt skytteår önskar Västerås Skarp.

Skribent: Filip Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Västerås Frivilliga SSF - Skyttesport
Box 1018
72126 Västerås

Kontakt:
Tel: 0736839449
E-post: This is a mailto link

Se all info