Hoppa till sidans innehåll

Nytt upplägg för luftgevärssäsongen 2019

24 SEP 2019 20:25
Vi provar lite nytt denna luftgevärssäsong, det blir två fasta starttider och mer strukturerad samling före. Vi startar den 7 oktober!
  • Uppdaterad: 24 SEP 2019 20:25

I år tänkte vi prova ett nytt upplägg på luftgevärsträningarna som förhoppningsvis gör dem lite mer strukturerade och ger oss tid att både introducera nya medlemmar ordentligt men även få bättre uppföljning på våra aktiva skyttar.

Första träningen blir den 7e oktober.

Den viktigaste förändringen för skyttarna är att istället för att ha Drop-in som vi haft tidigare år så kommer vi nu att ha gemensam samling vid två tillfällen. 

Samling 1: kl 17:40
Samling 2: kl 18:40

Man kommer i tid till den ena eller den andra samlingen. Där kommer vi gå igenom viktig information som t.ex. kommande tävlingar, inställda träningar eller andra aktiviteter. Framöver är det även tänkt att vi under dessa tillfällen ska kunna ge allmänna träningstips eller hålla korta teoretiska utbildningssegment.

Samlingen sker i kaffeterian direkt till höger innanför dörren på övervåningen. Viktigt är att de skyttar som kommer till samling 2 inte springer ner i skjuthallen då det kan störa skyttarna från samling 1 som tränar.

Har ni några frågor så är det bara att kontakta oss, kontaktuppgifter hittar ni längst ner på sidan.

Skribent: Filip Andersson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Västerås Frivilliga SSF - Skyttesport
Box 1018
72126 Västerås

Kontakt:
Tel: 0736839449
E-post: This is a mailto link

Se all info